Krig i Ukraine, prisstigninger, post-corona, inflation, klimakrise
Ja, der er mange grunde til at være bekymret - og gode grunde til at træffe sine beslutninger velovervejet.
Bofællesskabet Skovhaven har siden foreningen blev dannet I 2017 haft bæredygtighed som den røde tråd: BÆREDYGTIGHED i forhold til natur og klima, og bæredygtighed i forhold til økonomi. De to ting hænger nemlig sammen.
Mange familier med en gennemsnitlig økonomi har ikke råd til at købe en bolig pga. grotest høje boligpriser, og de få bæredygtige boliger, som reelt bygges, der er bæredygtigheden i de fleste tilfælde blevet det eksklusive tilvalg for de få.
Men: Bæredygtige boliger og bæredygtig ØKONOMI kan godt lade sig gøre, hvis vi går anderledes til opgaven, går nye veje og løfter i FÆLLESSKAB, hvor vi kan. Det er det, der er den råde tråd i Bofællesskabet Skovhaven.
Der er gode grunde til at træffe sine beslutninger velovervejet. Både hvad angår privatøkonomi og det fælles ansvar for natur og klima. Derfor mener vi også, at der ikke er noget bedre tidspunkt, at blive en del af et bæredygtigt bofællesskab på ... end NU.
VÆR MED til at realisere Bofællesskabet Skovhaven: Meld dig (jer) ind i foreningen og vær med til at skabe et af de kommende bofællesskaber på midtsjællandske Hyllegaard Høje.

You may also like

Back to Top